Diensten

Introductie

Disveld Automotive is de automakelaar van de omgeving Nijmegen. Volledige ontzorging staat centraal bij het aan- of verkopen van uw auto. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het importeren van auto’s uit o.a. Duitsland of andere Europese landen. Ons specialisme is merk BMW, echter andere premium automerken zoals o.a. Audi, VW, Mercedes en Porsche zijn uiteraard ook mogelijk. Buiten ons actuele aanbod is het tevens mogelijk om een zoekopdracht bij ons achter te laten, zodat wij de door u gewenste auto op kunnen sporen en deze persoonlijk voor u te importeren.

Naast de import zijn wij gespecialiseerd in het coderen van BMW software en het inbouwen van fabrieksoriginele retrofits zoals achteraf inbouwen van cruise control.

Import

Het importeren van een auto uit Duitsland naar Nederland biedt diverse voordelen. Allereerst zijn auto’s vaak voordeliger, dankzij lagere belastingen en groter volume. Een breder assortiment aan modellen, uitvoeringen en opties zorgt voor meer keuzemogelijkheden. Duitse auto’s staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid, met minder gereden kilometers en meer standaarduitrusting. Ook zijn er soms unieke modellen beschikbaar die exclusief zijn voor de Duitse markt. Door de rijke autogeschiedenis van Duitsland zijn er vaak klassieke en speciale auto’s te vinden. Bij importeren kan er bespaard worden op de BPM, afhankelijk van de leeftijd en CO2-uitstoot van de auto.

Disveld Automotive neemt graag alle zorgen uit handen bij het importeren van uw auto naar Nederland. Met onze expertise regelen we de kosten, tijd, taalbarrières, transport en het invoeren zodat u zorgeloos kunt genieten van de ruime voordelen. Ontdek het brede assortiment aan modellen, uitvoeringen en opties in Duitsland met onze hulp. Wij garanderen de kwaliteit, betrouwbaarheid en mogelijke besparingen op de BPM. Disveld Automotive staat klaar om uw importervaring gemakkelijk en het de beste deal voor u te behalen. Oftewel, “Freude am Fahren“, zonder te veel te betalen!

Automakelaar

Disveld Automotive fungeert als professionele automakelaar, waarbij wij als tussenpersoon optreden bij zowel de aankoop als verkoop van auto’s voor onze klanten. Wij verlichten de stress en zorgen voor de beste deal autoverkoop en -aankoop, dankzij ons ervaren team en uitgebreide netwerk in de auto-industrie.

Verkoop:

  • Verkoopadvies: Advies geven over de beste verkoopstrategie, prijsstelling en presentatie van de auto.
  • Adverteren: Het plaatsen van effectieve advertenties op diverse platforms om potentiële kopers te bereiken.
  • Onderhandelingen: Onderhandelen met potentiële kopers om de beste prijs te verkrijgen.
  • Administratie: Afhandelen van alle administratieve taken, zoals het opstellen van koopcontracten en regelen van betalingen.

Aankoop:

  • Zoekopdracht: Op basis van uw wensen zoeken wij naar geschikte auto’s op de markt.
  • Onderhandelen: Onderhandelen met verkopers om de beste prijs en voorwaarden te verkrijgen.
  • Inspectie: Het organiseren van inspecties en checks om de staat van de auto te beoordelen.
  • Administratieve afhandeling: Regelen van alle papierwerk, zoals overschrijving van het kenteken, verzekering en eventuele garanties.